Loading...

 • 5смарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  СМАРТ ЧАСОВНИК NX10 BT Call, 1.43″ AMOLED

  -20% Original price was: 107.00 лв..Current price is: 86.00 лв..
 • 1смарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  Смарт часовник N16 BT Call, с външни слушалки

  -15% Original price was: 191.00 лв..Current price is: 162.00 лв..
 • KM68 gold 2смарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  Смарт часовник KM68 BT call

  -11% Original price was: 145.00 лв..Current price is: 129.00 лв..
 • NX1 blueсмарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  Смарт часовник NX1 BT Call

  -10% Original price was: 117.00 лв..Current price is: 105.00 лв..
 • V60 whiteсмарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  Дамски смарт часовник V60 BT call

  -10% Original price was: 111.00 лв..Current price is: 100.00 лв..
 • H521f0e2e1656454b88ecbd018477a6621.jpg_960x960смарт часовник,евтин смарт часовник,правоъгълен смарт часовник,смарт часовник за обаждане,дамски смарт часовник

  Смарт Часовник A70 MaxPower

  -10% Original price was: 92.00 лв..Current price is: 83.00 лв..
 • смарт часовник KM25 с обажданесмарт часовник KM25 с обаждане

  Смарт Часовник KM25

  -25% Original price was: 105.00 лв..Current price is: 79.00 лв..
 • protect origin 1смарт часовници,евтини смарт часовници,слънчеви очила kingseven,мъжки слънчеви очила,дамски слънчеви очила,евтини слънчеви очила,мъжки ръчни часовници,дамски ръчни часовници,CURREN,SK SHENGKE,Naviforce,Olevs,Jaragar,спортен смарт часовник,смарт часовник за разговори

  Протектори за смарт часовници, D=37mm, 40mm, 43mm

  6.00 лв.
 • Дамски смарт часовник z73Дамски смарт часовник z73

  Дамски смарт часовник Z73

  -20% Original price was: 122.00 лв..Current price is: 98.00 лв..
 • Смарт часовник e400, 1.39″ дисплей и измерване на кръвна захарСмарт часовник e400, 1.39″ дисплей и измерване на кръвна захар

  Смарт часовник E400 Blood Sugar

  -25% Original price was: 155.00 лв..Current price is: 116.00 лв..


Онлайн магазин LULU.BG е създаден през 2018-та година и предлага специално подбрани продукти за вас и вашето семейство. Основен фокус са смарт часовниците, ръчните часовници, слънчеви очила и аксесоари, но при нас също така ще намерите и избрани продукти за вашия дом или домашен любимец. Всички продукти се доставят с експресна куриерска доставка и се предлагат с опция за преглед и тест. Покажи повече

Смарт Часовници

При нас ще откриете богато разнообразие смарт часовници. Предлагаме модели с големи тъчскрийн дисплеи с висока резолюция, богата функционалност, спортен дизайн, мощни батерии и висока степен на водоустойчивост. От гледна точка на цената, определено попадат в графата „евтини смарт часовници“ или по-скоро „смарт часовници на изгодна цена“, защото са в ценовия диапазон, който повечето наши клиенти приемет за напълно разумен и достъпен.

Всички смарт часовници могат да работят автономно, но за да се възползвате максимално от всички предимства, която тази смарт джаджа предлага, трябва да свържете смарт часовника към телефона си посредством приложение. Приложенията са безплатни и достъпни в магазина за приложения за съответната операционна система на телефона. Поддържат се версии за iOS и Андроид.

Почти всички смарт часовници предлагат възможността за провеждане на разговори директно от часовника след свързане към мобилния телефон чрез Bluetooth. Освен това смарт часовниците предлагат възможност за синхронизиране на контактите от телефона, така че при позвъняване, името на повикващия ще бъде изписано директно на дисплея на часовника.

Смарт часовниците синхронизират съобщенията, получени на мобилния телефон от голям брой приложения, включително Messenger, Skype, WeChat, Viber и т.н. Получават също така SMS съобщения.

Всички смарт часовници разполагат с вградени спортни режими, чрез които можете да проведете качествена тренировка или просто да измервате интензивността на активността, която извършвате. Различните модели поддържат различни тренировъчни програми за различни видове спорт – бързо ходене, бягане, колоездене, скачане на въже, бадминтон, баскетбол, футбол, голф, вдигане на тежести и други. Естествено, по време на активността ви, смарт часовника ще измерва изминатите крачки и изгорените калории.

Едно от най-важните предимства на смарт часовниците е, че с тяхна помощ лесно и удобно можете да следите здравните си показатели. Измерване на пулс, кръвно налягане, пулсова оксиметрия на кръват, телесна температура – всичко това можете да направите изключително лесно и по всяко време, като имате възможност да настроите часовника така, че да следи в реално време и в 24 часа от денонощието тези показатели. Някои модели дори могат да правят ЕКГ и да визуализират графика на сърдечния ритъм. Все пак, не забравяйте, че смарт часовникът не е професионален медицински уред и неговите показания не са основание за диагноза или лечение.

За да поддържате здравословен начин на живот, смарт часовникът ще ви напомня, ако се застоите за по-дълго време на едно място, ако не сте изминали достатъчно крачки през деня. Можете да настроите това умно устройство да ви напомня да пиете течности през определен период от време.

Всички смарт часовници могат да следят качеството на съня ви и да ви покажат на сутринта колко реално часа сте успяли да поспите спокойно.

За дамите – смарт часовниците разполагат с функция за следене на дамски физиологичен цикъл.

Някои модели смарт часовници разполагат със собствен вграден GPS модул, чрез който винаги можете да следите местоположението си.

И това далеч не е всичко! Смарт часовниците показват прогноза за времето на дисплея си, информация за температурата на околната среда в момента, атмосферно налягане, вероятност за дъжд!

Чрез смарт часовника си можете да управлявате музикалния плейър на вашия телефон, както и да контролирате дистанционно неговата камера. Много смарт часовници напоследък се предлагат с набот от вградени лесни и забавни игри, които са приятно занимание за малки и големи.

Предлагаме мъжки смарт часовници, дамски смарт часовници, детски смарт часовници, а също такива, които са подходящи за всеки, без оглед на възраст, пол или технически познания.

Ръчни Часовници

Предлагаме богато разнообразие кварцови и механични мъжки и дамски ръчни часовници на новите марки CURREN, NAVIFORCE, JARAGAR, OLEVS, SK SHENGKE, MEGIR, OULM, SMAEL, SKMEI, CRRJU и други. Ръчните часовници се отличават с модерен спортно-елегантен дизайн, висока водоустойчивост и не последно място – изключително приемлива цена.

Моделите мъжки ръчни часовници се отличават с издръжлив корпус и стъкло на дисплея, точност, допънителни функции, издръжливи батерии и, в зависимост от модела, качесвени кожени или силиконови каишки.

Предлаганите модели дамски ръчни часовници са най-вече елегантни и точни. Нежна визия, съчетана с качествена изработка и отлична цена, правят моделите предпочитани от много съвременни жени и желан подарък за всяка дама.

Разполагаме с квалифицирен сервиз, който да съдейства, в случай на нужда от помощ или гаранционно обслужване.

А ето и нашите 10 причини, поради които ви препоръчваме горещо да притежавате часовник:

Толкова много хора днес са изключително фокусирани върху използването на своите смартфони, таблети и други устройства, които показват точно време. Въпреки това, макар да е вярно, че имаме много възможности, с които разполагаме, все още има много хора, които предпочитат твърдо да носят класически аналогов часовник.

От студенти до топ мениджъри и лидери в индустрията, хора от всички сфери продължават да купуват часовници в различни стилове с допълнителни функции като хронометър, календар , време в повече от една времеви зони и други. Но как тенденцията на класическия часовник успя да оцелее и дори да процъфтява, въпреки технологичната революция? Отговорите са много по-прости, отколкото си мислите.

Той показва, че сте отговорен човек: аналогов часовник, особено този, било то е механичен и/или кварцов, може да бъде чудесна демонстрация на отговорност. Дизайнът на тези часовници означава, че за да ги поддържате функционални, трябва да отделите време, за да смените батерията или да ги пренавиете внимателно и поддържате, независимо дали това е на ръка или инвестирате в кутия за навиване на часовника. Поддържани, тези видове часовници могат да демонстрират ангажираност и внимание към детайлите.

Той показва престиж: С красив ръчен часовник можете да привлечете вниманието на хората около вас, които “имат око” за качествени предмети. Часовниците често са знак за престиж, особено след като това е един от малкото аксесоари, които те ще носите последователно през цялата година.

Удобно е: Вместо да се налага да ровите в джоба си за смартфон или да отворите устройство, за да проверите времето, много лесно можете да проверите времето, като погледнете китката си. Може да е опасно постоянно да изваждате смартфона си и да се опитвате редовно да проверявате времето, особено когато шофирате или се движите през опасни зони. С ръчен часовник можете да спестите батерия на смартфона си, като същевременно следите как прекарвате деня си. Проверката на телефона ви, когато концентрацията е много важна, например при шофиране, е рецепта за бедствие.

Това е по-малко разсейващо: Проверката на времето с вашия смартфон често може да доведе до огромна спирала от проблеми с производителността. Може да се разсеете, ако забележите нови съобщения и друга информация на екрана на телефона си, когато го погледнете, само за да проверите времето. С прост аналогов часовник изкушението да отключите телефона си, за да проверите съобщенията си, да отидете в социалните медии или да направите други дейности след проверка на времето, ще бъде значително намалено. Поради тази причина часовникът може да помогне да подобрите ефективността си.

Часовникът показва вашия стил: Часовниците са отлични модни аксесоари за почти всяко облекло и носят допълнителната полза от наличието на толкова много стилове, дизайни и цветове, че дори и със същото облекло като някой друг, можете да използвате часовника си, за да покажете уникалността си. Най-хубавото е, че няма ограничения за броя на часовниците, които можете да притежавате. Изберете спортен часовник, за да покажете любовта си към спортния начин на живот, или внимателно изработен часовник от розово злато, за да се откроите от тълпата, или интелигентен часовник, за да демонстрирате любовта си към технологиите и всичко, което е ново и иновативно в индустрията на часовника.

Часовникът е наистина чудесен начин да вържете окончателното си облекло заедно и за разлика от повечето други бижута, служи и за доста важна функция.

Работят дълго време: Повечето часовници са изработени от трайни материали като неръждаема стомана, керамика и титан, които са силно устойчиви на износване, счупване и разграждане. Това означава, че точно сега можете да си закупите часовник, който ще ви издържи цял живот и по-дълго. Това е една от причините, поради които часовниците са един от най-често срещаните наследници в семействата, предавани в три или повече поколения. Добрият часовник е една от най-дълготрайните инвестиции, които можете да направите, защото наистина го купувате за цял живот. Дори ако са необходими ремонти, той рядко унищожава целостта на вашия часовник.

Те са надеждни: Наличието на часовник, който работи на батерия, може да бъде много надежден избор за проверка на времето или ако няма батерии, механичният часовник ще продължи да работи толкова дълго, колкото продължавате да го навивате. Така или иначе, проблемите, пред които са изправени повечето смартфони и смарт часовници, където те изчерпват захранването в рамките на един ден от продължителната употреба, не засягат вашите часовници. Часовниците с батерии могат да продължат средно четири години, механичните часовници работят, докато са навити, а автоматичните часовници продължават толкова дълго, колкото сте активни.

Това е традиционно: толкова много поколения преди нас са зависели от часовници, че са се превърнали в основен елемент в много области, включително в света на бизнеса. Носенето на часовник наистина може да бъде начин да се отдаде почит на предишните поколения, които са създали култура, в която часовниците и специфичните марки носят по-дълбоки значения и наследство и могат да ви помогнат да продължите традицията в бъдеще. Много музеи по целия свят съдържат часовници от съществено значение за събитие, човек или група, които са живели много преди нашето време и са направили своя отпечатък върху нашата споделена история.

Часовникът може да ви помогне да си спомните: Създайте красива връзка между вас и вашия часовник, като го носите на важните събития в живота си, за които със сигурност ще имате приятни спомени по-късно. Всеки часовник може да бъде часовникът, който носите на рожден ден, дипломиране, сватба, годишнина от сватбата или когато сте си осигурили бизнес сделка. Часовниците минават през дебели и тънки с вас и ви помагат да си спомните тези времена.

Слънчеви очила

Предлагаме пълната гама мъжки и дамски слънчеви очила KINGSEVEN, които се отличават с високо качество на изработка, олекотени рамки, UV400 защита, полароидни стъкла и ефектен дизайн. Доставят се в пълна окомплектовка с калъф, кърпичка за почистване и други аксесоари.

Има много слънчеви очила с различни рамки и лещи и знаем, че изборът им може да е доста труден. Същото важи и за слънчевите очила Kingseven. Трябва да вземете предвид факта, че има очила, които изглеждат чудесно на различни типове лица.

Поляризация Може би сте чували това много пъти, но поляризираните лещи са задължителни за всяко пътуване. Те са чудесни за премахване на отблясъците и отраженията. Така че, ако правите нещо, което е свързано с вода, като плуване на плажа или приключения в снега, поляризираните лещи ще ви помогнат да получите по-ясно и отчетливо зрение.

UV защита Когато търсите слънчеви очила за пътуване, трябва да имате предвид едно нещо. Ако те нямат UV защита, забравете за тях! Прекомерното излагане на ултравиолетови лъчи може да увреди ретината ви. А ако отидете на някое заснежено място, носенето на слънчеви очила е задължително. Снежната слепота е нещо реално и трябва да я избягвате на всяка цена.

Покритие Независимо дали търсите слънчеви очила от естествено дърво Kingseven или други видове очила, покритието винаги трябва да бъде ваша основна грижа. Колкото по-голяма е лещата, толкова по-добре. Това е така, защото ще получите по-добра защита около зоната на очите си. Затова избягвайте очила с по-малки стъкла, които имитират стила на 90-те години. Те може да изглеждат симпатично, но не осигуряват достатъчна защита.

По-добри ли са поляризираните слънчеви очила? Поляризираните слънчеви очила се препоръчват за тези, които прекарват голяма част от времето си навън. Те са специално разработени, за да елиминират отблясъците и да намалят заслепяващия ефект на отразената светлина. Освен това поляризираните лещи ще ви осигурят по-ясно и остро зрение при ярки условия.

Какво е лошото в поляризираните слънчеви очила? Благодарение на високотехнологичните лещи поляризираните слънчеви очила обикновено се предлагат на по-висока цена. Освен това те могат да ви осигурят замъглено зрение, когато гледате LCD екраните на банкомати, таблети или други устройства. Но от друга страна, носенето на поляризирани слънчеви очила ще предпази зрението ви и ще намали напрежението в очите.

Кой е най-добрият цвят за поляризирани слънчеви очила? Е, това зависи от това какъв вид дейност искате да извършвате. За шофиране най-добре подхождат нюансите на сивото или кехлибареното. Що се отнася до слънчевите ситуации, сивият цвят би бил много по-добър вариант. Но ако навън вали или е облачно, изберете кехлибарения цвят.