Информация за доставките

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКИТЕ

Каква е цената на доставката?

Фиксирани цени за доставка при поръчка до 150 лв.:

  • 6 лв. до посочен от клиента адрес;
  • 5 лв. до офис на куриерска фирма СПИДИ.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 150 лв.

Цените до посочен адрес важат при доставка с фирма СПИДИ и са за доставка в цялата страна, без зони и допълнителни такси. При желание за използване на друг спедитор цената на доставката може да се уточни при разговор с наш консултант.

Всички пратки са изпращат с опцията “Преглед и Тест”, която е безплатна за получателя. Важат условията на съответната куриерска фирма.

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15:00 часа на съответния ден (от Понеделник до Петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. В някои случаи, обработката на поръчки може да отнеме повече дни. Това ще бъде обявено на страницата.

Срокът за доставка на поръчки до адрес е 1 до 2 работни дни след обработването на поръчката.
За някои населени места – разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма СПИДИ.

Как се заплаща за поръчката?

Всички поръчки се заплащат чрез Картово плащане или при получаване, чрез наложен платеж с ППП, извършен към куриерската фирма, доставящя пратката.

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви, в срок от 14 дни може да я върнете или замените. За целта, трябва да изпратите искане по образец. Моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

За да бъде възможно връщане и/или замяна, артикулите трябва да бъдат със запазен търговски вид – да не са употребявани и да са с ненарушена оригинална опаковка.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите, като възстановената сума покрива стойността на закупената стока, без разходите по доставка.

Технологичното време за обработка на върнати артикули е до 1 седмица.

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока са за сметка на Клиента освен в случаите, когато връщането е по наша вина.