ТОП 5 Смарт Часовници на цена до 150 лв. за 2022 година

топ 5 смарт часовници до 150 лв

Смарт часовник с много функции на достъпна цена? 5 пъти ДА!

В края на годината решихме да ви представим ТОП 5 на най-популярните модели смарт часовници според нашите наблюдения и продажби. В категорията Смарт Часовници в нашия онлайн магазин LULU.BG ще намерите над 30 модела смарт часовници с различна функционалност, дизайн и цветове, подходящи както за спорт, така и за всекидневно ползване.

Предлаганите модели са в най-приемливия ценови клас – цените на всички модели са в диапазона до 150 лв. Въпреки достъпната си цена, смарт часовниците са с безкромпромисно качество, много и разнообразни функции, издръжливи батерии, тъчскрийн дисплеи с висока резолюция, мощни процесори и съвсем не на последно място – впечатляващ дизайн.

А ето и нашите фаворити!

#5 Смарт Часовник C21 Outdoor BT Call

C21 Outdoor BT Call е смарт часовник, модел 2022 г., който може да проследява физическата ви активност и да следи здравословното състояние в реално време. Има впечатляващ дизайн с 1,32-инчов TFT дисплей. Оборудван е с много функции, включително монитор за сърдечен ритъм, монитор за кислород в кръвта, 20 спортни режима, водоустойчивост IP68 и поддържа Bluetooth телефонни разговори.

Смарт Часовник C21 Outdoor BT Call
Смарт Часовник C21 Outdooor BT Call

Смарт часовникът в с кръгла форма, подсилен корпус и дисплей. Спортният стил пасва еднакво добре и на мъже и и на жени. Часовникът е с размери 46.5 х 46.5 х 13мм и тегло около 60 гр. От дясната страна на корпуса има два бутона, които отговарят за функцията за включване/изключване. Обратната страна на устройството има магнитни контакти за зареждане и сензор за следене на сърдечния ритъм.

Корпусът на смарт часовник C21 Outdoor BT Call е изработен от цинкова сплав с поликарбонатен материал, докато каишката се предлага в силикон. Предлага се 1.32-инчов IPS сензорен дисплей, защитен с “Gorilla glass” и е създаден с разделителна способност 360 x 360 пиксела. Корпусът на часовника може да бъде в черен или сребрист цвят, изображението на дисплея може да бъде избрано от богат каталог.

C21 Outdoor BT Call е IP68 водоустойчив смарт часовник, което означава, че можете да го носите, докато миете ръцете си или в дъждовни дни. Часовникът разполага със сензор за сърдечен ритъм, който събира данни за пулса в продължение на 24 часа. Този фитнес тракер също ви помага да контролирате съня си, благодарение на своя пълен монитор за сън. Освен това има крачкомер, който ни позволява да контролираме и оценяваме изгорените калории през деня.

В допълнение към функциите, споменати по-горе, смарт часовник C21 Outdoor BT Call е оборудван с високоговорител и микрофон, които ви позволяват да провеждате разговори директно от часовника посредством връзка чрез Bluetooth с телефона. Устройството също така може да проследява до 20 спортни дейности, включително ходене, бягане, колоездене, скачане, футбол, бадминтон и т.н. Допълнителните функции са монитор за кръвно налягане, монитор за кислород в кръвта, напомняне за обаждания и съобщения, защита срещу загуба, таймер, хронометър и др. Устройството има 300mAh голям капацитет на батерията с 2-5 дни нормална употреба и 7-10 дни в режим на готовност.

Цена: 108 лв.

#4 Смарт Часовник AK32 BT Call

AK32 е друг нов смарт часовник от 2022 г., който поддържа функция за обаждания през Bluetooth на изключително разумна цена. Часовникът e оборудван с 1.36-инчов LCD дисплей и много функции, включително монитор за сърдечен ритъм, монитор за кръвно налягане, монитор за кислород в кръвта, спортни режими режими и много други.

Смарт Часовник AK32
Смарт Часовник AK32

AK32 изглежда спортен, стилен и е подходящ и за мъже и за жени. Часовникът е с размери 45 х 45 х 11мм и тегло около 50гр. Корпусът е направен от метална сплав, предлага се в черни, сребристи, розови и златисти цветове, докато каишката може да е от силикон или стомана. Дисплеят е с резолюция 390 x 390 пиксела.

AK32 е IP67 водоустойчив смарт часовник, който можете да носите докато миете ръцете си или в дъждовни дни. Разполага със сензор за сърдечен ритъм, който събира данни за пулса в продължение на 24 часа. Устройството също ви помага да контролирате съня си, благодарение на своя пълен монитор за сън. Също има крачкомер и ни позволява да контролираме и оценяваме изгорените калории през деня.

В допълнение към функциите, споменати по-горе, смарт часовник AK32 е оборудван с високоговорител и микрофон, които ви позволяват да провеждате разговори директно през връзката му с телефона чрез Bluetooth. Допълнителните функции са монитор за кръвен кислород и кръвно налягане, режими за много спортове, гласов асистент с AI, известия, будилник, прогноза за времето и др. Този часовник има капацитет на батерията 210mAh с 2-5 дни нормална употреба и 7 дни в режим на готовност.

Цена: 119 лв.

#3 Смарт Часовник D3 PRO

Престижното трето място в класацията ни за най-предпочитани смарт часовници от клиентите на LULU.BG заема представеният в края на 2021-ва година модел D3 Pro.

Смарт Часовник D3 PRO
Смарт Часовник D3 Pro

D3 Pro има изчистен и елегантен дизайн. Корпусът е с кръгла форма и хронографски числа в металната рамка, което допринася за модерната му визия. Оборудван е с въртящ се бутон, който се използва за смяна на циферблатите на дисплея и прелистване на менютата, а допълнителният страничен бутон е за включване/изключване на часовника. Точно под страничния бутон се намира микрофона, както и е вграденият високоговорител.

Екранът на D3 Pro е 1.32-инчов IPS дисплей с разделителна способност 360 х 360 пиксела с висока честота на опресняване. Това го прави един от най-добрите кръгли екрани в категорията бюджетен смарт часовник по отношение на размер и разделителна способност. Остротата на цветовете и яркостта са подсилени и това се усеща особено на силна слънчева светлина.

По отношение на циферблатите, D3 Pro има 6 предварително инсталирани циферблата, можете лесно да превключвате между тях чрез продължително натискане на началния екран или чрез приложението TFit. В приложението са налични повече от 100 допълнителни циферблата, достъпни за изтегляне с възможности за персонализиране за разнообразие от цветове, ретро, ​​аналогови, 3D и цифрови лица или ваши собствени снимки.

D3 Pro е снабден с мулти-спортни режими, включително бягане, туризъм, колоездене, планинарство, тенис на маса, бадминтон, скачане на въже.

Смарт часовникът е оборудван с оптични сензори за сърдечен ритъм и с помощта на вграден интелигентен алгоритъм, може да следи сърдечната ви честота в реално време. Може да измерва също кръвното налягане и нивотт на кислород в кръвта.

Една от най-важните функции на D3 Pro е възможността да приема и набира повиквания чрез Bluetooth директно от часовника посредством HD високоговорители и микрофон. Смарт часовникът поддържа също връзка с популярни приложения за размяна на съобщения.

Смарт часовникът D3 Pro предлага прилична батерия, която се счита за най-добрата в тази категория с капацитет от 280 mAh, което ви осигурява до 7 дни нормална употреба с непрекъснато проследяване на сърдечната честота и 30 дни в режим на готовност. Времето за зареждане през магнитното зарядно за около 2 часа.

Цена: 107 лв.

#2 Смарт Часовник DT70

DT70 е модел мъжки смарт часовник от 2022 година на марката DT Nо. 1. Отличава се с впечатляващ дизайн, уникален дисплей и богата функционалност. Заема второ място в нашата класация единствено поради по-високата си цена в сравнение с победителя. Но ако търсите масивен мъжки смарт часовник с много функции и голям ярък дисплей – това е правилния избор!

Смарт Часовник DT70
Смарт Часовник DT70

Смарт часовникът DT70 има класически премиум дизайн. Според DT No.1, устройството носи духа на класически механичен часовник. DT70 има метален корпус, изработен от неръждаема стомана, което му придава здраво и качествено тяло. Има три физически бутона, като бутонът в центъра е въртящ се бутон с корона със специална функция. Смарт часовникът има взаимозаменяеми каишки, избор от силиконова каишка, метална верижка от неръждаема стомана или първокласна корпоративно изглеждаща кожена каишка.

DT70 се предлага с широкоекранен 1.39-инчов IPS LCD дисплей с висока разделителна способност и резолюция 454 x 454 пиксела и 326 PPI.

Една от основните функции на смарт часовник DT70 е възможността за провеждане на разговори чрез връза с Bluetooth към телефона. Часовникът има висококачествен водоустойчив високоговорител, позволяващ ясен, отчетлив и силен звук за повиквания. Можете да синхоринизирате контактите от телефона си с часовника и по този начин ще виждате името на обаждащия се на дисплея на часовника си.

Включените спортни режими включват бягане, ходене, колоездене, вдигане на тежести и игри с топка. Всеки спортен режим следи стъпките, разстоянието, калориите, както и BPM.

Относно известията, смарт часовникът поддържа входящи повиквания/отказ на повиквания, SMS напомняне, напомняния за социални приложения с опция за четене на съобщения. Включените допълнителни функции са мобилно управление на музика, дистанционно управление на снимки, аларма, наблюдение на съня, хронометър, прогноза за времето, намиране на телефон.

Цена: 124 лв.

#1 Смарт Часовник K22 SPORT

Победитал в нашата класация е K22, излязъл на пазара в края на 2021-ва година. Това е модерен фитнес тракер, който има спортен дизайн и е оборудван с много функции, включително монитор за сърдечен ритъм, кръвно нялагане, следене на кислородното съдържание, спортни режими, мощна 400 mAh батерия и поддръжка Bluetooth разговори.

смарт часовник k22

Тялото на часовника е направено от неръждаема стомана, а каишката е силиконова. Дисплеят е 1.3-инчов IPS сензорен екран и е създаден с резолюция 240 x 240 пиксела. Часовник е с размер 45.4мм х 45.4мм х 10.8мм, обиколка с каишката 260мм, общо телго 54 грама. Предлага се в черен, зелен и светлосив цвят.

K22 е IP67 водоустойчив смарт часовник, който можете да носите докато миете ръцете си или в дъждовни дни, но не е подходящ за плуване. Устройството разполага със сензор за пулс, който събира данни за пулса ни в продължение на 24 часа. Този модел също ви помага да контролирате съня си, благодарение на своя пълен монитор за сън. Освен това има крачкомер и ни позволява да контролираме и оценяваме изгорените калории през деня.

Устройството има вграден високоговорител и микрофон, които ви позволяват да провеждате разговори директно от часовника. Също така може да проследява до 7 спортни дейности, включително бягане, ходене, прескачане, колоездене, баскетбол, бадминтон, футбол. Допълнителни функции на K22 са монитор за кръвен кислород, монитор за кръвно налягане, напомняне за женски менструален цикъл, напомняне за обаждания и съобщения, защита срещу загуба, GPS проследяване на маршрута, таймер, хронометър, забавни игри и др. Смарт часовникът има капацитет на батерията 400 mAh със 7-10 дни нормална употреба и 30 дни в режим на готовност.

Цена: 96 лв.